cím:
1054 Budapest,
Steindl Imre u. 9. fszt. 2.

tel/fax.: +36-1-224-9012
mobil: +36-30-461-2611
e-mail: info@debreczi.com
eng | hun Az irodáról A Debreczi Ügyvédi Irodát 2008-ban alapította dr. Debreczi Géza ügyvéd. Az Ügyvédi Iroda elsődlegesen ingatlan- és kereskedelmi joggal, valamint gazdasági büntetőügyekkel foglalkozik, továbbá munkajogi és közigazgatási jogi ügyekben is ellátja Ügyfelei jogi képviseletét.

A Debreczi Ügyvédi Iroda szolgáltatásai az eseti, általános jogi tanácsadástól, egyes szerződések elkészítésén, valamint cégek állandó jogi képviseletén keresztül a peres beadványok megszerkesztéséig, és az eljáró bíróságok előtti jogi képviseletig terjednek, ezen túlmenően természetesen a büntetőügyekben az eljáró nyomozóhatóságok és a bíróságok előtt is képviseli Ügyfeleit. Az Ügyvédi Iroda Pest központjában, a Kossuth Lajos tér közelében található, mind gépkocsival, mind pedig gyalog könnyen megközelíthető.
Ezt a honlapot a Debreczi Ügyvédi Iroda, a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédi iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.